Absolut Golf

Hej igen alla glada absolutgolfare……

Nu har det snart gått 1,5 månad sedan vi gjorde upp vem som är bäst för året och det är väl ingen som glömt vem det är. Det påstås att tiden går fort när man har roligt men nu känns det ganska långt till 1 maj 2016 och säsongstart för ytterligare en lovande golfsäsong. Nä jag tror mer på Robert Gustavsson i detta läget när han påstod att ”den som väntar på något gott blir aldrig fet” ;).

Hur som helst så utlovades det en del statistik och här kommer den.

Under året så har vi varit 16,25 deltagare / tävling i snitt vilket ger en siffra lite över 80%. Detta är naturligvis ett väldigt bra resultat men den är självklart till för att slås nästa år.

Vi har en förbättring av totalresultatet med nästan 1 slag då vi i snitt har vunnit på 70,62 slag / tävling med  vilket är en lysande siffra. Det har dessutom bara rasat i birdies  hela 37 st har det blivit med Åsundsholms GK som ohotad vinnare på 9 st. Med risk för att uppfattas som tjatig så vill vi i styrelsen gärna ha in förslag om ev förändringar i klubben och då i god tid innan nästa årsmöte. Så var inte som vanligt lite tillbakadragna, försynta och blyga utan kom igen nu och tänk till så tar vi upp det på nästa möte.

 

Tack för en trevlig säsong och välkomna tillbaka nästa år.

 

//Klas.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.