Absolut Golf

Regn ,regn och mera regn…..

Då var deltävling nr 2 för året avklarad och David var den som visade sig vara starkast för dagen. Grattis till segern och till en bra spelad runda. Vi har så här långt inte tajmat in de bra vädret som vi gjorde förra säsongen men golf spelas ju utomhus och det är ju roligt att använda regnkläderna någon gång också. Kinds var i övrigt i ett väldigt bra skick  och drog som vanligt in bra med bötespengar till klubben.

Nästa stopp blir Ryfors GK den 30/5 och första start är kl. 10.00. Vi har som mål att hyra en minibuss av Limmareds Buss som tar 8 personer så kan vi som vill åka ihop. Jag har i skrivande stund inte fått grönt ljus av Lennart ang. någon ledig buss eller ej men de som vill åka med får hemskt gärna höra av sig så fort som möjligt. Skulle det inte funka så hör jag  av mig i god tid.

Det är även några av deltagarna som skall gå på Brukets jubileumsfests på eftermiddagen och det skall inte vara några problem med tiden. Restiden är ca 50-55 minuter så vi hinner hem i tid.

I övrigt så vill jag även passa på att lyfta på hatten för ett bra deltagarantal igen, vi var 17 som kom till start och faktiskt lika många som tog sig i mål 😉 bra jobbat allihop……..

 

//Klas

En kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.